Dagens träning

Publicerat 2013-01-19 klockan. 19:44:52
Cirkelträning med hantlar och en löprunda är vad jag sysslat med i tränings-väg idag. För tillfället känns det rätt bra med träning. Jag är långt ifrån mina mål, men jag är ett steg på vägen. Jag gymmar en gång / vecka sedan blir det en-två löprundor / vecka. Utöver det försöker jag få in lite styrketräning hemma. För tillfället i form av cirkelträning med hantlar och armhävningar. Det går bra nu, frågan är bara om det går så pass bra att det blir några resultat? Det kommer vi märka om några dagar.  
 
Time: 35:30     Distance: 4.13km     Calories: 247.7
 

Start 2013

Publicerat 2013-01-17 klockan. 22:02:15
Vikt: 61.1kg
Mål: Träna 2ggr/vecka. Dricka mer vatten. Äta mindre choklad.
Jag har påbörjat flera inlägg men aldrig gjort dem klara för publicering. Känner att jag måste ta tag i bloggen nu! För min egna skull, det här är ju min egna men offentliga pepp-blogg. Den ska ju finnas här för mig så att jag kan följa mina framsteg, bli inspirerad och inspirera andra! 
 
I början av året köpte jag en badrumsvåg, tanken är att jag ska väga mig i slutet av varje månad, för att se om det blir några resultat. Jag kommer sedan skriva ett inlägg med mål för kommande månad och vilka framsteg jag gjort. Jag förväntar mig inga större resultat utav Januari månad, då jag inte tränat som jag tänkt att jag skulle kunna göra. Men månaden är inte slut än! 
 
Nu tar vi tag i det här igen! Jag tror trots allt att jag kommer att lyckas uppnå de mål jag satt upp. 

Dagens träning

Publicerat 2013-01-08 klockan. 23:21:00
För ett par dagar sedan började jag följa ett träningsprogramm från Iform.se, jag har tänkt skriva ytterligare ett inlägg om det här som förklarar med. Programmet för dagen inebar konditionsträning, och utöver det gick jag en långpromenad med mamma och hundarna på förmiddagen. 
 
Utöver detta har jag dessutom köpt en våg och börjat äta mer grönsaker/frukt. Jag har tänkt skriva ett inlägg även om det här, eftersom det är två framsteg för min del och en knuff i rätt riktning! 
 
För tillfället mår jag riktigt bra och är väldigt motiverad och fokuserad på att göra träning till en självklar del av min vardag och livsstil. 
 
Time: 1:11:30     Distance: 5.99km     Calories: 359.1
Time: 20:12     Distance: 2.51km     Calories: 76.5

RSS 2.0