Nytt år, gamla löften.

Publicerat 2012-12-26 klockan. 14:55:06
Nu är det bara några dagar kvar av 2012. Jag brukar inte ge mig själv nyårslöften, men jag ska göra det i år. Ett av dem är det gamla vanliga "Jag ska börja träna". Som sagt tidigare så tränar jag flera dagar i veckan, i ett par veckor, sen lägger jag av. Helt. Ingen som helst aktivitet under ett par månader, sen börjar jag igen. 
 
Det beror oftast på att jag under vissa perioder inte har tid att träna, när jag väll har tid igen, klarar jag inte av att sätta på mig löparskorna och ta mig utanför dörren. Men det ska bli ändring på det. Det ska fan bli det!
 
Jag har haft ett sug efter att träna nu ett tag, men det som stoppar mig den här gången är skor och väglag. Det är isgata ute, och jag vågar inte riskera några brutna ben. Men snart så, snart kan jag springa igen. 
 
Till studenten ska jag ha kroppen jag alltid velat ha. Studenten är målet! Efter studenten ska jag jobba för att skapa mitt jag, mitt liv. Jag ska se till att få jobbet jag vill ha, flytta hemifrån och träna till mig min kropp. Jag tror att jag har all potential i världen för att bli döds-snygg, det ända som stoppar mig är jag själv, och det är slut på det nu. Nu är det allvar.
 
Bloggen kommer jag ha kvar, det blir min träningsdagboken. Öppen för alla att läsa och inspireras av.

RSS 2.0